VIDEO IN 1 DAG

Bij video in 1 dag gaat het om kwaliteit en snelheid

Same day editing of zoals wij zeggen; video in 1 dag is een oplossing voor product-, of bedrijfspresentaties. Eigenlijk is het heel simpel. In 1 dag verzorgen wij het filmen, editen en het nabewerken. Ook kunnen we een passende thumbnail maken om nog meer impact te maken met je video. Op deze manier ontzorgen wij je volledig bij het in beeld brengen van je product of organisatie.
Vooraf bepalen we samen het doel. Wij komen jou kant op met camera's, actiecamera's en als het even kan een drone. Na opname monteren we terplekke een video in elkaar. Vervolgens presenteren we de video en is er gelegenheid voor correcties. Als alles akkoord is kan de video online.

In dit geval is het; wij filmen, wij monteren. Het gaat tenslotte om de snelheid.

 

Voor wie is video in 1 dag

Video in 1 dag is heel geschikt voor vacaturevideo's en bijvoorbeeld korte bedrijfsfilms. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om video in 1 dag in te zetten, zoals:

  • Een interview, voor bedrijven en overheidsorganisaties die snel willen schakelen om de doelgroep te bereiken.

  • Productvideo, voor bedrijven in bijvoorbeeld de machinery en de bouw.

  • Een vlog, voor accountmanagers, bedrijfseigenaren, wethouders en burgemeesters.

  • Een sollicitatievideo, voor recruiters, uitzendbureaus en sollicitanten.

Een inspiratievideo

Een videovoorbeeld is een nieuwe verhuurmachine bij Hoogwerkservice. Het gaat om een kniklader in de verhuur. Omdat deze machine verhuurt wordt is niet altijd te bepalen wanneer de machine daadwerkelijk beschikbaar is voor een video-opname. Er is gekozen om de Giant kniklader in een paar uur te filmen en te editen tot een effectieve productvideo. Ook de regen was bij de opname geen belemmering, maar zelfs een extra dimensie waar gebruik van gemaakt is.

Er was nog geen dag voor nodig om de productvideo online te krijgen.

 
 

Wil jij ook in 1 dag een doeltreffend video inzetten? We horen graag van je. Heb je een idee voor een productvideo, bedrijfsvideo, vacaturevideo of anders? Deel het gerust en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 
 
 

Met video maak je impact bij je doelgroep. Wil jij video inzetten om zakelijke doelen te bereiken? Je hebt een verhaal maar niet de tijd of technische mogelijkheden om de video effectief en professioneel vorm te geven?

Laat dat over aan Mijn Videomaker.

Wij maken van jouw video een passende, effectieve video in jouw huisstijl.

Tot video!

De impact van video