VACATUREVIDEO

Wij gieten jouw vacaturevideo in de huisstijl

Je zoekt nieuw personeel en doet het zoals vele anderen, je publiceert een tekst. Is dat de beste methode? Wat je eigenlijk wilt is dat de kandidaat ziet hoe leuk het is om bij jullie te werken. Je wilt graag laten zien wat jullie als bedrijf te bieden hebben. Je wilt de sfeer laten zien die er is zoals je in je tekst beloofd.

 

Wil je laten zien wat jouw bedrijf een nieuwe werknemer te bieden heeft? Dan is een vacature video de oplossing! Laat in een vacature film zien wie je zoekt, hoe leuk het is om bij jullie te werken en wat de sfeer is op de werkvloer.

 

Waarom een vacature video?

Hoe zorg je dat je het juiste talent werft voor jouw organisatie? Dit doe je met een vacature video. Een vacaturefilm brengt de boodschap over met emotie. Het laat zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Dat triggert kandidaten en verhoogt de kans op respons. Daarnaast worden Google en YouTube steeds vaker gebruikt voor het vinden van de juiste vacature. Sterker nog YouTube is bijna de populairste zoekmachine ter wereld en geeft Google nog meer voorrang op hoogwaardige videocontent in de zoekresultaten!

 

Voordelen van een vacature film

 

Feeling

Een vacature video brengt emotie over en nieuw talent krijgt meteen feeling met de organisatie.

Boeiend

Door de combinatie van een mens in beeld aangevuld met goede achtergrond muziek, blijft de kijker geboeid.

Onderscheidend

Onderscheidend vermogen ten opzichte van alle concurrenten die ook vacatures open hebben staan.

Meer respons

Hoge respons. Op vacature video’s wordt meer gereageerd dan alleen vacatureteksten.