JOUW VLOG

Wij gieten jouw vlog in de huisstijl

Wil je jouw verhaal vertellen? Dan is video een zeer effectief medium. Zeker nu er steeds meer verkopen online plaatsvinden. Ook corona dwingt ons hier gebruik van te maken Ruwe beelden van je smartphone zetten we om in een korte gelikte vlog voor je klanten. Laat jouw bedrijf of product zien in een flitsende video of vlog, uiteraard met rechtenvrije muziek en in de huisstijl.


Je hebt een goed verhaal en wilt dit online aan iedereen te vertellen. Je hoeft geen dure videograaf in te huren om dit te doen. Je maakt zelf de beelden en laat ons verder het werk doen.
In korte tijd vertellen we samen het verhaal van jouw bedrijf of organisatie in een vlog. Vooraf bepalen we samen het doel. Vervolgens maken we daar een prachtig verhaal van. Of zo je wilt een vlog.

Wil je videotips? Bekijk onze blog.

 

Een voorbeeld

Een videovoorbeeld is het verhaal van Agri uit Didam. In deze video laat vertegenwoordiger Joachim een nieuwe tractor zien. Op deze manier geeft Agri op een effectieve manier aan wat deze tractor in huis heeft. Deze beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Met deze video hebben klanten een indruk wat dit prouct kan en wat ze kunnen verwachten als Joachim een demo komt geven.

 
 

Jouw vlog is er al vanaf 45 euro. Interesse?

Als we het doel bepaald hebben maken we samen met jou de vlog. Wil je toch dat wij de beelden opnemen, of een deel, bijvoorbeeld met een drone? Geen probleem. Wil je extra ondersteuning bij het opnemen? Laat het weten.