BEDRIJF IN BEELD

Wij gieten jouw video in de huisstijl

Laat jouw bedrijf zien in een flitsende video, uiteraard met rechtenvrije muziek en je eigen logo. Het bedrijf of de organisatie wil je graag laten zien. Je bent er trots op en dat is terecht. Je hebt een verhaal en wilt hiermee impact maken. Het maken van een bedrijfsvideo helpt je om dit online aan iedereen te vertellen. Je hoeft geen dure videograaf in te huren om dit te doen. Je maakt zelf de beelden en laat ons verder het werk doen. Wij zijn de videomaker voor bedrijven en instellingen.


In een korte tijd vertellen we samen het verhaal van jouw bedrijf of organisatie in een videoverhaal. Vooraf bepalen we samen het doel. Vervolgens maken we daar een prachtig verhaal van.

 

Een voorbeeld

Een videovoorbeeld is het verhaal van Hoogwerkservice. Hoogwerkservice laat op een effectieve manier laten zien wat zij doen. Dat hebben ze gedaan door een korte videoimpressie te laten maken. Met deze video hebben klanten een indruk van wat Hoogwerkservice doet en wat ze kunnen verwachten bij het huren van een hoogwerker.

 
 

Bedrijf in beeld is er al vanaf 75 euro. Interesse?

Als we het doel bepaald hebben maken we samen met jou de video van je bedrijf. Wil je dat wij de beelden opnemen, of een deel, bijvoorbeeld met een drone? Geen probleem. Wil je extra ondersteuning bij het opnemen? Laat het weten.